Irlanninsetterit
Etusivu
-----------
Uutisia
Koti
Kenneli
Pentueet
Galleria
Rodut
Tulokset
Yhteystiedot
Linkit

Uutisia

 

07.12.2009 Lara tuli juoksuun 26.11.-09 ja on nyt astutettu Norjassa NM FS-08, NJCH Valeheija's Killakeella. Pentujen odotetaan syntyvän helmikuun kahdeksannen päivän tienoilla. Pennut ovat jo varattu kaikki, peruutuksia tietysti voi kysellä myöhemmin.

15.11.2009 Lara valittiin PPKH toimesta vuoden Kenttäkoiraksi täällä Oulussa.

28.09.2009 Antoisa metsästys- ja koeviikko Lapissa on takana, Lara ja Jane osallistuivat voittajaluokkiin molempina päivinä. Metsästyksessäkin onnistuttiin tuomaan kotiin muutama riekko odottelemaan kulinaristisiä hetkiä. Lara voitti kummankin voittajaluokan kokeen VOI 1. tuloksella saaden Kenttien Voittaja kokeesta M-09 tittelin. Janella oli myös hyvät mahdollisuudet näyttää taitonsa riekoilla siinä tällä kertaa onnistumatta.

20.09.2009 Rane saa arvonnassa hyvän starttinumeron Kultamaljan finaaliin. Rane täyttää samana päivänä 9 kk, ikäero on suuri kanssakilpailioihin nähden jotka parhaassa tapauksessa ovat jo yli puolitoistavuotiaita. Finaali tyssää toisen erän peräänmenoon peltopyytilanteessa paritoverin seuraksi. Illalla suuntaamme Lappiin ja Huvikumpuun.

18.09.2009 Laran pentu "US" Bodyguard eli tuttavallisemmin Rane onnistuu perjantain KM karsinnoissa ja selvittää tiensä Kultamalja -09 finaaliin joka on sunnuntaina Lapualla

12.09.2009 Ensimmäinen KV. VOI koe Laralla kisapaikkana Lapua, saamme kokeessa ensin 10 min. karsintaerän ja sitten lyhyemmän matsauserän joka päättyy törmäykseen yksinäisen peltopyyn kanssa. Samalla aikaa paritoverina työskennellyt pn Inka ja Vilho löytävät loput parvesta, Kansainvälinen voittajaluokan kisa päättyy lyhyeen.

09-11.09.2009 Metsästystä ja kokeita Kuhmon hienoissa maisemissa, riekkoja löytyy todella hyvin joskin ne ovat rauhoitettujen listalla. KAME kokeissa menestyvät niin irkut, gordonit kuin pointteritkin. Tulomatkalla Jeepesteri jätti välille rikkoutuneen vesipumpun estäessä etenemisen ennen Sotkamoa, SUURET KIITOKSET auttajille Parviaisen Markku, Vänttilän Antti, Kurttilan Jukka ja Tuikkalan Kari. On mukava huomata että apujakin on saatavilla hädän hetkellä.

29.-30.08.2009 Suuntana Rautalammin metsäkoe. Outi ja Lara osallistuvat kokeeseen kumpanakin päivänä ja Laralle AVO 3. palkinto aroille teerille tehdyllä lintutyöllä.

Syksyn alkaessa olla tosissaan jo ovella elokuussa käymme "treeni" reissulla Enontekiön suunnalla, Janen jäädessä kiiman takia kotiin. Mukana retkellä tunturiin pääsen seuraamaan Laran lisäksi Bodyguardin "Ranen" ja Topin toimintaa. Löydämme Petrin ja koiriemme kanssa riekkoja ihan hyvin. Treenit Kemijärven maastoissa yhdessä Arin ja Vesan kanssa osoittavat että lintuukannat näyttävät toipumisen merkkejä sielläkin.

Laran haku takaisin "kotiin" ajoittuu kesän kuumimpaan aikaan ja matka halki Ruotsin tehdään Harrin ja Julian kanssa pienen pienellä pökötillä hiostavan sisäilman saattamana. Elinin luona Dovressa suunnitellaan tulevia yhdistelmiä ja käydään lävitse kulunutta aikaa Kiinassa ja Norjassa. Laran tulevalle pentueelle kuulostaisi olevan kysyntää Norjassa. Lähtöaamuna käymme vielä Dovren tuntureilla aamulenkin ja tapaamme myös Laran siskon jolle on suunnitteilla urokseksi ... yllätys yllätys Killakee. Vainion Ari laittaa samaan aikaan textarilla viestin Laran pennun "US" Hessun lonkista, tulos AA on erinomainen.

05.05.2009 Kevät tulee vauhdilla aikaa ja paikkaa katsomatta, valmistaudutaan Oulun Erämessuihin sekä nautitaan kotimaan kall.. kaikista "eduista". Ensimmäinen puutiainenkin on jo havaittu Janen otsassa. YÄK!

Koirarintamalla onkin paljon tapahtumia tälle keväälle, "US" Bodyquard on kotiutunut hyvin Kettusille Helsingin kupeeseen. Normaalien pennun viettien harjoittelun ohella "Rane" tykkää taiteesta mm. ryijyt kiinnostavat. Norjassa Lara on saavuttanut ensimmäisen voittajaluokan palkinnon: Laran ensimmäisen pentueen osallistuminen kokeisiinkin on saanut hyvän alun. Viisi pennuista on saavuttanut Nuo 1. palkinnon useampaan kertaan tunturikokeissa sekä tukun muita Nuo palkintoja. Yhteensä pennut ovat ansainneet 14 kpl Nuo 1. palkintoa, 16 kpl Nuo 2. ja 2 kpl Nuo 3. palkintoa.

26.01-03.02.2009 Kiinalainen Uusi Vuosi alkaa, lue lisää Härän vuosi . Kaiken paukkeen ja ilotulitteiden keskellä saan vihdoin sivustot toimimaan. Kiitokset "hotellin" ylläpitoon nopeasta avusta, korjauksia sivustolle täytyy tehdä sitä mukaa kun virheitä löytyy. Outi ja Julia ovat Oulussa katsastamassa asuntotarjontaa ja elämisen edellytyksiä. Uusi osoiteemme on Metsokankaalla, Metsänvartijantiellä. Osoitteen nimi on ainakin mieleinen.

31.12.2008-02.012.2009 Vuosi vaihtui Kiinassakin ripeästi, Suomeen paluu näyttäisi varmistuvan lähiaikoina. Sivumateriaalia pukataan nettiin kovalla työllä kun yhteys hidas.

29.12.2008 Kemijärven kotipaikka myytiin ja uutta tulevaisuutta mietitään jo tosissaan.

20.12.2008 "US" Laran pentue syntyy Norjassa 6 u + 4 n

20-25.10.2008 "US" Laran astutus NM FS-08, NJCH Valeheijas Killakeella pitäisi tapahtua näihin aikoihin Norjassa.

13.09-11.10.2008 Lomailua metsästyksen ja koirien talutuksen merkeissä. Hankin samalla sivujen tilat sekä domainosoitteen INT2000 webhotellista.

15.06.2008 Sivuston päärakenteet valmiit. Kotisivujen tekeminen vaatii kunnon kesäloman 18.06-16.08.2008.

30.04.2008 Sivuston selailua ulkopuolisen "tarkastajan" voimin. Kettuset tulivat kyläilemään ja shoppaillemaan "ostosparatiisiin".

25.02.2008 Linkki ja navikointi härdelliä, joskin jotain selviääkin sekä alkaa pelittään toiminnallisesti.

18-19.02.2008 Aloitus-sivu ja "muut" sivupohja valmiit.

10.02.2008 Vaihdoin kuvankäsittelyohjelman toiseen koska ei tuntunut Picasa oikein luontevalta käyttää... käyttäjävikako?

25.01.2008 Kotisivuprojektin teko alkoi täällä kaukomailla Shanghaissa, ensimmäiseksi touhuttiin muutamia sivujen tekoon soveltuvia ohjelmia sekä suunniteltiin aloitus-sivu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Kennel Flamefield's
Designed by Markku Hakuli